Partners

Veiligheidsschoenen.nl werkt samen met vooraanstaande partners om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Voor meer informatie kunt u altijd contact op nemen met onze helpdesk. Bel 0481 – 364 111 of mail naar info@veiligheidsschoenen.nl


Podozorg
Door alle voeten echt de aandacht te geven die ze verdienen werkt Veiligheidsschoenen.nl intensief samen met Podozorg. Het doel is een objectief advies geven aan de drager. Dit advies is merkonafhankelijk en volledig afgestemd op de drager. Hierin staat de fysieke gesteldheid van de drager in combinatie met zijn werkomstandigheden centraal.

Cofra
Cofra is een kwalitatief hoogwaardige leverancier van veiligheidsschoenen uit Italië met een ruim assortiment. Het merk is in veiligheidsschoenen marktleider in Europa. Bij Cofra wordt zeer veel aandacht besteed aan nieuwe, hoogwaardige materialen, nieuwe modelleringen en moderne designs. Hierdoor is het merk in Europa zeer populair. Nieuwe materialen zijn: aluminium neuzen, kunststof neuzen en APT veiligheidszolen en texmaterialen. Op dit gebied heeft Cofra een naam hoog te houden want veel innovaties in veiligheidsschoenen staan op naam van Cofra. Daarmee staat Cofra voor ‘born to work’.

Lupriflex
Lupriflex is een begrip in veiligheidsschoenen. De betrouwbaarheid van deze Duitse kwaliteitsleverancier heeft zich al jarenlang bewezen. De veiligheidsschoenen kennen een unieke prijs/kwaliteit verhouding! Met het doordachte assortiment biedt Lupriflex veiligheidsschoenen die zich kwalitatief onderscheiden. Dit is terug te zien in de materialen waaruit de veiligheidsschoenen van Lupriflex zijn gemaakt. De beste materialen, leer en leerdichte verwerkt Lupriflex in haar schoenen om tot de beste veiligheidsschoen te komen. Daarmee staat Lupriflex voor ‘Duitse kwaliteitsproducten’.

Bata Industrie
Bata veiligheidsschoenen maakt deel uit van de Bata Shoe Organisation, de grootste schoenenfabrikant ter wereld en is marktleider in de Benelux op het gebied van veiligheidsschoenen. Bata heeft een vooruitstrevende afdeling Research & Development. Het assortiment van Bata is  onderverdeeld in verschillende productlijnen specifiek afgestemd op gebruikersgroepen. Met als doel: verder in bescherming, in ondersteuning, in pasvorm en duurzaamheid. Daarmee staat Bata voor ‘footwear beyond safety’.

Emma
Al meer dan 80 jaar levert EMMA Safety Shoes hoogwaardige veiligheidsschoenen. In de collectie is er een grote aandacht voor pasvorm, draagcomfort en uitstraling. Emma’s productontwikkeling is erop gericht om met hoogwaardig  materiaalgebruik en professionele innovatiepartners een hoogwaardig draagcomfort in de veiligheidsschoenen te  aranderen. Emma’s extra mogelijkheden in maten, modellen en de perfecte pasvormen voor optimale veiligheid. Daarmee staat Emma voor ‘get in feel good’.

Elten
Al meer dan 100 jaar staat de naam Elten voor veiligheidsschoenen, die aan de hoogste eisen voldoen. Door het brede en diepe assortiment, vakmanschap, innovaties en de technologische competentie is Elten al jaren één van de meest toonaangevende aanbieders van veiligheidsschoenen in Europa. Met bewezen innovatieve voetbeschermingsoplossingen levert Elten geen producten maar oplossingen! Elten verenigt een aantal sterke merken onder één dak waaronder Elten en Lowa. Binnen de collecties is er een ruim aanbod aan veiligheidsschoenen in alle prijsklassen en voor bijna elk toepassingsgebied. Daarmee staat Elten voor ‘take a walk on the safe side’.

Grisport
Veiligheid en optimaal comfort samengesmolten in één moderne, sportieve schoen staat centraal bij Grisport. De veiligheidsschoenen van dit innovatieve Italiaanse schoenenmerk hebben naast een goede prijs/kwaliteit verhouding een eigentijdse uitstraling. Het merk stelt hoge eisen aan de laatste technologische ontwikkelingen. Grisport staat bekend om zijn comfort en kwaliteit. Tevens zijn de modellen functioneel, praktisch en modieus. Een veiligheidsschoen met een perfecte pasvorm en vooral veilig. Daarmee staat Grisport voor ‘made in Italy’.

Lowa
Lowa is marktleider op gebied van hoogwaardige outdoor schoenen in Nederland, België en alle Duitstalige landen. Functionaliteit in combinatie met superieure kwaliteit en uitstekende pasvorm zijn de specifieke kenmerken van Lowa schoenen. Sinds vele jaren vertrouwen dragers op de traditie en innovatie die Lowa continue doorvoert in de Lowa outdoor schoenen. Zowel voor toezichthoudende diensten, service verlenende beroepen als ook groen gerelateerde beroepen beschikt Lowa over een kwalitatief hoogwaardige